Laat je verrassen door de creativiteit van onze kapsters, sta versteld van het eindresultaat.

Je bent het waard

Voor onze dames hebben we veel uit een lopende kapsels in ons portfolio. We creëren de nieuwste coupes en trends van nu. Deze kan je combineren met Keune verven High/Low lights om een extra dimensie aan je nieuwe coupe te geven.

Tevens doen wij voor de oudere dames ook watergolven en permanent. Dit alles onder het genot van een bakje koffie en een plakje cake.

Als we klaar zijn met je kapsel kunnen we dit afmaken door ook de wenkbrauwen te epileren en verven. Zo ga je als herboren de straat weer op om te pronken met je nieuwe look.

Bruidskapsels

Als je gaat trouwen wil je er graag op z'n mooist uitzien die dag. Wij verzorgen jouw volledige kapsel die dag zodat jij zorgeloos van je grootste dag optimaal kan genieten.
Alles is bij ons mogelijk.

Keune Kleuring

Voor onze haarkleuringen maken wij gebruik van Keune Color. Met heel veel keuze uit verschillende tinten is Keune de professionele haarkleuring die eindeloos creativiteit biedt.

Föhnen

Het Modelfohnen van het haar kan een nuttige techniek zijn om je haar te stylen, welke haarstyl je ook hebt! Hiermee kun je volume en structuur aan je haar geven, terwijl het tegelijkertijd ook een mooie glans krijgt.

Verzorgen

Gebruik altijd een verzorgende conditioner, vooral als het haar wat langer is. Als het haar gekleurd is of erg droog van structuur gebruik dan ook 1 a 2 keer in de week een verzorgend masker voor het haar.

Contact

Duikerstraat 17c
3067 CG Rotterdam

Openingstijden

  • Maandag: GESLOTEN
  • Dinsdag: 8:00 - 17:00
  • Woensdag: 8:00 - 17:00
  • Donderdag: 8:00 - 17:00
  • Vrijdag: 8:00 - 17:00
  • Zaterdag: 8:00 - 15:00
  • Zondag: GESLOTEN

Copyrights © De Schaar van Berlage. Alle rechten voorbehouden.